Praktijk Groene Peper

Praktijk Groene Peper biedt diverse therapievormen en coachingstechnieken. Afhankelijk van je vraag worden deze ingezet. Voorafgaand aan de eerste afspraak krijg je een intakeformulier toegezonden om een beeld te krijgen van je klacht, zodat we tijdens de eerste afspraak snel aan de slag kunnen gaan. Wil je graag meer weten over de mogelijke behandeling van jouw klacht dan kun je altijd bellen of mailen. Een kosteloos kennismakingsgesprek is ook mogelijk.

De werkwijze is altijd integraal dat wil zeggen dat er gekeken wordt naar de hele mens: fysiek, mentaal en emotioneel. Ieder mens is uniek en heeft dan ook een eigen benadering nodig. De focus ligt bij de oorzaak van het probleem en niet bij de symptomen, zodat de klachten verdwijnen.

Onderstaande methodieken en werkvormen kunnen worden ingezet. Regelmatig worden de verschillende therapieën gecombineerd, waardoor er sneller resultaat kan worden behaald.

Ter ondersteuning van de therapie  wordt indien nodig advies gegeven over voeding, leefstijl en gebruik van vitamines en mineralen.